Continutul de tip Afiliere

Ultima actualizare: aprilie 28, 2020

Hei, salut…

Numele meu este Andrei si vreau sa te informez despre continutul de tip afiliere prezent pe site-ul europa.tuttigoal.com.

Intr-adevar, obiectivul meu cu europa.tuttigoal.com este sa impartasesc pasiunea mea pentru fotbal.

… Prin urmare, relatez cat de mult pot despre meciuri de fotbal care mi-au placut, scriu articole despre cum traiesc meciurile de fotbal, te duc inapoi in istoria fotbalului si scriu recenzii gratuite pentru produse si servicii legate de fotbal care te-ar putea interesa.

Dar, vreau sa ma asigur ca este clar faptul ca acest site web isi propune sa genereze venituri si vreau sa stii exact are este procesul si de ce.

Deci … iata detaliile complete!

In diverse pagini si articole de pe acest site vei întâlni link-uri de afiliere catre produse si servicii pe care le recomand in calitate de afiliat.

Cand dai clic pe aceste link-uri si cumperi produsul sau serviciul recomandat, pot primi un comision din partea furnizorului acelui produs sau serviciu. Tu nu vei plati nimic in plus!

Aceasta este modalitatea prin care imi sunt recompensate timpul, pasiunea și energia pe care o pun pentru a scrie pe europa.tuttigoal.com.

Desi nu toate linkurile de pe acest site sunt link-uri de afiliere, ar trebui sa presupui ca toate linkurile care parasesc acest site si te duc către un alt site sunt link-uri de afiliere. Ar trebui sa te astepti ca voi castiga un comision daca urmezi link-uri de pe europa.tuttigoal.com si achizitionezi un produs sau serviciu.

Totusi, promovez sau introduc linkuri doar la produse sau servicii legate de fotbal, care imi plac si pe care, dupa putinta, le-am incercat sau le folosesc personal.

Pe scurt, ar trebui sa presupui ca proprietarul acestui site are o relatie de afiliere si / sau o alta relatie contractuala, cu orice furnizori de bunuri si servicii care pot fi discutate aici si poate fi recompensat pentru afisarea anunturilor publicitare sau recomandarea de produse sau servicii prin link-uri catre site-ul furnizorului.

Daca ai intrebări cu privire la un anumit produs, relatia mea cu o companie sau cu continutul acestei pagini, poti sa-mi trimiti un e-mail prin formularul de contact si sunt bucuros sa te clarific.