Cum sa NU urmaresti meciuri online

Mi-am petrecut o parte din anii studentiei in strainatate. Ca microbist infocat, am facut multe cautari despre cum sa vezi meciuri online gratis, live, HD samd.

Am facut greseala sa intru pe tot felul de siteuri dubioase, cu reclame peste reclame…

Stiti si voi, intri pe site, apar 10 reclame, apesi pe X, se deschide alta fereastra cu tot felul de ciudatenii. Riscul e foarte mare sa iei si un virus, doi.

Numai zic de delay-ul mare fata de meciul live (am vazut si 5-10 minute intarziere) si conexiunea slaba, intreruperi dese.

Dar asta nu inseamna ca nu exista solutii pentru a urmari meciuri live atunci cand esti plecat din tara.

3 Pasi pentru a urmari aproape orice meci de fotbal live

Un VPN ar trebui sa fie parte dine chipa de start a oricarui fan de fotbal. Prin folosirea unui VPN, puteti invinge limitarile furnizorului vostru de Internet, dribla intreruperile meciurile de pe streamurile dubioase si accesa posturile TV oficiale de oriunde in line, la viteze potrivite.

Etapa 1

Alege un VPN potrivit

Inscrie-te la ExpressVPN, NordVPN sau Trustzone VPN si dowloadeaza aplicatia pentru device-ul tau (PC, mobile, chiar si televizor)

Etapa 2

Alege un sever VPN

Conecteaza-te la un server aflat in locatia unde se afla postul TV oficial (server in Romania pentru Digisport si Telekom)

Etapa 3

Vezi meciul dorit live

Selectioneaza postul TV oficial si fii pregatit pentru a urmari meciul live al echipei favorite

Cum te ajuta un VPN sa urmaresti meciuri de fotbal live

Acum ca ai aflat de posibilitatea folosirii unui VPN pentru a urmari meciul live dorit, poate ca te intrebi cum functioneaza un VPN.

Este foarte simplu. Atunci cand calatoresti sau te-ai mutat intr-o tara straina, conexiunea la un VPN iti permite sa accesezi in continuare serviciile unor posturi TV precum Digisport sau Telekom.

Un VPN precum adaugat serviciul de VPN de promovat trimite traficul Internet printr-un tunel criptat, astfel ca vei putea urmari in continuare meciuri live pe canalele TV de sport romanesti, la viteze foarte apropiate de cele din abonamentul tau la Internet.

Indiferent ca ti-e dor sa vezi meciurile din Liga 1 sau vrei sa vezi meciuri live din Champions League, Euro2020, Premier League, La Liga, Serie A si multe alte campionate europene, un VPN iti permite sa nu ratezi nicio faza.

Multe alte avantaje pentru a folosi un VPN

Esti gata sa alegi un VPN pentru a urmari meciuri live intr-un format HD? Afla ca un VPN aduce multe alte avantaje, dincolo de streamuingul online al meciurilor de fotbal.

Astfel, prin folosirea unui VPN, vei putea :

  • Sa conturnezi cenzura Internetului in tari precum China, Rusia, Turcia, Iran si multe altele,
  • Sa accesezi filme si seriale Netflix care se pot vedea in mod normal doar in America,
  • Sa gasesti preturi mai ieftine pentru bilete de avion sau hoteluri deoarece companiile practica adeseori politici de preturi diferinte in functie de locatia ta,
  • Sa protejezi datele tale private atunci cand folosesti retele Wireless publice din cafenele si restaurant
  • Sa asiguri anonimitatea conexiunii tale pe Internet
  • ...