Descoperă care sunt primii pași către succes în Sorare

Ghid Sorare - Înscriere și depunere fonduri prin ETH
Dacă ai ajuns aici, înseamnă că cel mai probabil vrei să știi cum să începi să te joci Sorare. Pentru început vom vedea cum îți creezi contul, cum cumperi jucători și cum poți beneficia de €20 cadou,

Cum te înscrii pe Sorare

Bun, merg pe ideea că te-ai uitat un pic să vezi ce înseamnă Sorare. Dacă nu, recomand să te uiți la pagina de introducere.

La fel ca în fotbalul real, atingerea performanței cere răbdare în jocul Sorare. De aceea, vreau să mă asigur că pornești cu bine pe drumul spre glorie.

Primul pas înainte de înscrie este, desigur, să folosești linkul de recomandare. Probabil că vei găsi aceste linkuri mai peste tot pe Internet, dar noi, cei de la Tuttigoal, vom aprecia foarte mult dacă folosești linkul nostru:

  • vei putea primi până la €20 bonus pentru cărți noi,
  • vei avea oportunitatea să te înscrii în liga noastră privată (pregătim multe surprize),
  • vei susține proiectul nostru fotbalistic,

Al doilea pas important este să alegi modul în care vei depune bani pentru a cumpăra carduri unice. De notat că poți oricând să beneficiezi de experiența de joc Sorare cu carduri comune și gratuite. Diferența e că edițiile de limitate îți vor oferi posibilitatea să accesezi turnee exclusive.

Revenind, există două moduri în care poți depune bani pe Sorare: folosind un portofel compatibil cu moneda Ethereum sau folosind un portofel cash (plata securizată cu cardul). În acest articol, voi detalia depunerea fondurilor prin crypto.

Cum să folosești Ethereum pentru carduri exclusive pe Sorare

Sorare utilizează o soluție sigură pentru a permite cumpărarea și tranzacțiile cu cardurile exclusive. Astfel, portofelul de tip ETH (Ethereum) îți permite să folosești una dintre cele mai populare monede virtuale.

Pentru a găsi portofelul, o dată conectat la contul tău, mergi către secțiunea din dreapta sus a site-ului Sorare și dai click pe pictograma portofelului

Tot aici vei găsi și cele mai recente tranzacții.

Portofel Sorare

După finalizarea unei tranzacții de carduri exclusive, fondurile aferente vor apărea în Portofel. Poți să le folosești pentru a cumpăra și vinde carduri în timp real, sau poți retrage fondurile.

Dar până să ajungi acolo, hai să vedem exact cum adaugi fonduri în portofelul Sorare. Vom detalia acum cele mai populare 3 metode pentru a adăuga ETH: Ramp, MoonPay sau MetaMask

Adaugă ETH prin MoonPay

MoonPay este un serviciu terț care îți permite să depuii ETH prin metode de plată tradiționale, cum ar fi cardurile de debit/credit și transferurile bancare. MoonPay propune în număr suficient de multe valute, inclusiv lei, euro sau dolari.

Pentru depunere, urmează acești pași

🔹Intră în contul tău Sorare și mergi la pictograma portofelului, care se află în partea dreaptă-sus a site-ului.

🔹Aici, vei vedea opțiunea “Adaugă fonduri”. Dă clic pe ea.

🔹Apoi, selectează “Card sau transfer bancar”.

Adaugă fonduri ETH în portofelul Sorare prin plata cu cardul

🔹Alege metoda ta preferată de plată, fie MoonPay sau Ramp. În cazul de față, vom detalia opțiunea MoonPay.

Ramp sai Moonpay pentru cumpărare ETH prin RON

🔹Introdu suma de ETH pe care dorești să o cumperi și adresa ta de email. Adresa de email va fi folosită pentru chitanță sau pentru a crea un cont, în cazul în care suma atinge un anumit prag.

Curs valutar RON ETH
Confirmare adresa email pentru MoonPay

Prima dată când utilizezi MoonPay va trebui să îți configurezi contul adăugând un card de debit/credit și să verifici informațiile tale personale. E un proces rapid și sigur.

Detalii cont MoonPay
Confirmare detalii cont MoonPay

🔹După ce vei fi verificat contul, vei putea finaliza cu ușurință plata prin MoonPay.

În câteva minute, fondurile ETH vor fi disponibile în contul tău Sorare, pregătite pentru cumpăra cardurile cu jucători mult dorite.

Dacă vrei să afli mai multe despre MoonPay sau ai nevoie de asistență, nu ezita să-i contactezi direct sau să consulți site-ul lor

Adaugă ETH prin Ramp

Ramp este un serviciu foarte asemănător cu MoonPay. Practic, vei da clic pe portofel și vei alege Ramp în loc de MoonPay.

Alege Ramp pentru depunere fonduri Sorare

Îți recomandăm să verifici ambele variante și să alegi furnizorul care oferă un curs de schimb mai atractiv. Dacă ai nevoie de un ghid mai detalia pentru depunerea de fonduri ETH prin Ramp, îți recomand ghidul video creat de Sorare

Adaugă ETH prin MetaMask

Ai deja ETH și vrei să te joci Sorare? Atunci îți recomand să folosești Metamask. Sorare este un proiect web3, iar integrarea cu Metamask este nativă. Trebuie doar să adaugi extensia Metamask în navigatorul pe care-l folosești.

Dacă dorești un ghid complet, în limba română, despre Metamask, îți recomand acest tutorial YouTube.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *